Skip to content

Güvenli Dijital İmza Platformu

Şirketinizin kağıt kullanımından kurtarmak ve dijital bir ortamda evrak alışverişi yapmak istiyorsanız bu ürün sizin için.

Uygulama özellikleri

Her Türlü Dokümanı Dijital İmzalamak

Şirket içerisinde PDF, Docx, Xls, gibi dokümanı paylaşırken kimden geldiğini ve güvenliğini sağlamak amaçlı dijital imzalama yöntemi ile paylaştırabilirsiniz. Böylece hangi dokümana kimler erişti görebilirsiniz.

Güvenli Yetkilendirme

Hangi departmanların hangi dokümanları göreceğine ister departman olarak isterseniz de kişi bazında yetkilendirme yapabilirsiniz.

Güvenli Doküman Paylaşım

Dijital imzalanan dokümanlar bir sonraki kişiye platform üzerinden doküman tarihçesine kimlerin saat kaçta gittiğini, kimlerin imzaladığını ve kimlerin gördüğünü takip edebilir.

Doküman Görüldü ve İmzalandı Bilgisi

Paylaştığınız dokümanları kimlerin saat kaçta gördüğünü ve platform üzerinden ne tür işlemlerin yapıldığını görmeniz mümkün.

PDF imzalama özelliğini kullanarak ıslak imza yerine geçen imzaları dokümanlarınıza ekleyebilirsiniz. Bu imza ile dokümanın kim tarafından imzalandığını ve onayladığını görebilirsiniz. Aynı zamanda eklenen imza dokümanın bütünlüğünü de korur ve tahrif edilmediğini kanıtlar. Onaylı imzalar, bir dokümanın kişiler ve departmanlar tarafından onaylanması ve saklanması konusunda pratik bir çözümdür.

Back To Top